Uti Web

Aktivnosti projekta – 1. PRUŽANJE USLUGA OSOBNE ASISTENCIJE ZA OSOBE S INVALIDITETOM

Projekt “Osobna asistencija za kvalitetniji život osoba s invaliditetom” koncipiran je na način da uključuje provedbu sljedećih aktivnosti:

  1. PRUŽANJE USLUGA OSOBNE ASISTENCIJE ZA OSOBE S INVALIDITETOM
  2.  PROMIDŽBA I VIDLJIVOST
  3. UPRAVLJANJE PROJEKTOM I ADMINISTRACIJA

Aktivnost 1. Pružanje usluge osobne asistencije  za osobe s invaliditetom okosnica je cijelog projekta i planirana je na način da se kroz zapošljavanje 10 osobnih asistenata osigura pružanje usluge osobne asistencije za 10 osoba s invaliditetom u maksimalnom trajanju od 24 mjeseca. Pružena usluga  korisnicima znači pomoć u svakodnevnim zadaćama i neovisnost, a samim time omogućuje socijalno uključivanje i povećava kvalitetu njihovih života.

Komplementarna podaktivnost koordinacije korisnika i osobnih asistenata provodi se paralelno s ciljem osiguravanja kvalitete pružene usluge te usklađenosti potreba i dinamike rada.

Projekt je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda kroz poziv za dostavu projektnih prijedloga UP.02.2.2.09 – Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza II, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Lenta Logotip