Naslovna ZavrŠna Konferencija

ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA

Povodom završetka projekta „Osobna asistencija za kvalitetniji život osoba s invaliditetom“, kodni broj: UP.02.2.2.09.0095, Udruga  osoba  s  invaliditetom  distrofije,  cerebralne  i dječje  paralize  i  osoba  s  ostalim  tjelesnim  invaliditetom Grada  Siska kao njegov nositelj s partnerom Savezom udruga osoba s invaliditetom Grada Siska održali su 1. lipnja 2021. godine s početkom u  11:30 sati ZAVRŠNU KONFERENCIJU PROJEKTA u restoranu Stari grad, Obala Tome Bakača Erdodyja 58, Sisak.

Projekt je u cijelosti financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a njegova ukupna vrijednost iznosim 1.413.688,75  kuna, a provodi se u razdoblju od 3.12.2018.-3.6.2021. godine.

Cilj projekta je omogućiti socijalno uključivanje i povećati kvalitetu života osoba s invaliditetom u Sisačko- moslavačkoj županiji kroz pružanje usluge osobne asistencije.

Na konferenciji su predstavljene aktivnosti te ostvareni ciljevi i rezultati u okviru provedbe projekta, s osvrtom na mogućnosti razvoja i širenja usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom i ostalih vidova podrške koji omogućuju njihov samostalniji život i veću uključenost u zajednicu.

Također je predstavljen i video projekta koji je dostupan na poveznici: https://youtu.be/IQQklp_k9_Q

Lenta Logotip