Vesna Gašparic

Izbor najradnika i najkolegice Mali svjetionik za 2020 – nominacija i ulazak u top 10 kandidata naše kolegice Vesne Gašparić

Naša kolegica Vesna Gašparić, između ostalog i asistentica na projektu Osobna asistencija za kvalitetniji život osoba s invaliditetom, ušla je u izbor top 10 najradnika i najkolegice Mali svjetionik za 2020 u konkurenciji više od 500 kandidata. Iako ona i samu nominaciju i ulazak u top 10 smatra pobjedom, svi oni koji ju poznaju znaju da je zaslužila više, a to više joj možemo omogućiti mi…glasanjem!!!!!
Svi znamo tko je Vesna i što je činila i čini u svom dugogodišnjem radu s osobama s invaliditetom, a sada kada joj se bliži vrijeme odlaska u mirovinu ovakva nagrada bi bila kruna za sve učinjeno…
Glasajmoooooo…..
Ukoliko želite podržati našu Vesnu glasati možete SMS porukom do 9.11. slanjem riječi Kandidat8 na 666999 (cijena poruke 3,72 kn).
Organizatori o projektu Mali svjetionik 2020.:

Mi vjerujemo u važnost svih ljudi, i malih i velikih. Ako na bilo koji način promiču vrijednosti poštenja i rada, njihova priča zaslužuje biti ispričana! Želimo u prvi plan staviti jednostavne i vrijedne ljude koji stoje na tim vrijednostima jer nas one, kada bi ušle u naviku cijele države, mogu izvesti iz krize. Ali trebaju nam živi primjeri koji će nas nadahnuti i pokrenuti, trebaju nam svjetionici… 2018. godine 50 000, 2019. godine 100 000 kuna, a 2020. godine … – iznos nagrade za pobjednika projekta Mali svjetionik. Ovim iznosom želimo dokazati da smo ozbiljni, da se ulaže dosta truda u ovaj projekt i da ga ljudi podržavaju. Za pobjednika tražimo zaposlenika koji svakoga dana pridonosi svojoj okolini tako što poštuje načela rada i poštenja širi pozitivnu energiju i brine za svoje kolege, kako nadređene, tako i podređene.

Video predstavljanja kandidata i više informacija možete pronaći na poveznici: https://www.malisvjetionik.hr  ili https://www.facebook.com/malisvjetionik.

 

 

Lenta Logotip